Hotel-Park Lesnoe

Nedel'noye
Hotel-Park Lesnoe Genel
Hotel-Park Lesnoe Genel
Hotel-Park Lesnoe Genel
Hotel-Park Lesnoe Genel
Hotel-Park Lesnoe Genel
Image More +51 fotoğraf
Hotel-Park Lesnoe
Maloyaroslavetsky District , Nedel'noye

Hotel-Park Lesnoe misafirlere Nedelnoye bölgesinde, nehir üzerinde, Maloyaroslavets Tarih Müzesi ile 20,1 mi (32,3 km) mesafede ve Maloyaroslavets Art Gallery ile 20,5 mi (33 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Maloyaroslavetskiy 1812 Askeri Tarih Müzesi ile 20,5 mi (33 km) ve Mosalsk Museum of Local Lore ile 20,6 mi (33,1 km) mesafede.

Restoranda Hotel-Park Lesnoe misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

90 odada mikrodalga fırın ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir gün sonrasında kapalı havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürebilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve su sebili vardır. Nedelnoye bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2939 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Luxury
Luxury Süit
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Senior Süit
Room
Premium Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x