Hotel Paris

Versilia, Camaiore
Hotel Paris Öne Çıkan Resim
Hotel Paris Dış Mekan
Hotel Paris Dış Mekan
Hotel Paris Kahvaltı
Hotel Paris Yerinde Yemek
Image More +35 fotoğraf
Hotel Paris
Viale Bernardini, 277 Versilia, Camaiore

Hotel Paris konaklamanızda Camaiore merkezinde, Lido di Camaiore İskelesi ve Viareggio Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Norcineria Bonuccelli ile 1,5 km (0,9 mi) ve Villa Argentina Müzesi ile 4,5 km (2,8 mi) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 29 oda mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda
Apart
Apart Daire, Mutfak (5 people)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x