Hotel Parini

İtalya Gölleri, Bosisio Parini
Hotel Parini Genel
Hotel Parini Genel
Hotel Parini Genel
Hotel Parini Genel
Hotel Parini Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Hotel Parini
Piazza dell'Ospedale 4 Via Beniamino Appiani İtalya Gölleri, Bosisio Parini

Bosisio Parini bölgesindeki Hotel Parini misafirlere tarihi bölgede, Lago di Annone ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Lido del Segrino ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Como-Brunate Kablolu Treni ile 13,5 mi (21,8 km) ve Villa del Balbianello ile 23,9 mi (38,5 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 27 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Beaux Arts stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Bosisio Parini bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 484 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x