Hotel Parco dei Principi

Roman Coast (roma Kıyısı), Anzio
Hotel Parco dei Principi Genel
Hotel Parco dei Principi Genel
Hotel Parco dei Principi Genel
Hotel Parco dei Principi Öne Çıkan Resim
Hotel Parco dei Principi Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Parco dei Principi
Via Nettunense 61 Roman Coast (roma Kıyısı), Anzio

Hotel Parco dei Principi misafirlere Anzio bölgesinde, plaj yakınında ve Anzio Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palmarola ile 15,2 mi (24,5 km) ve Ospedale Santa Maria Goretti ile 17,7 mi (28,4 km) mesafede.

Hotel Parco dei Principi misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 33 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi mevcuttur. Anzio bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Tek
Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez (Garden)
Room
Superior Tek Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Garden)
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Üç Kişilik Oda, Sigara İçilmez (Garden)
Room
Superior Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x