Hotel Paradiso

Apennine Mountains, Monteluco
Hotel Paradiso Genel
Hotel Paradiso Öne Çıkan Resim
Hotel Paradiso Dış Mekan
Hotel Paradiso Dış Mekan
Hotel Paradiso Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Paradiso
Localita O Monteluco 19 Apennine Mountains, Monteluco

Spoleto bölgesindeki Hotel Paradiso konaklamanızda, St. Francis Manastırı yakınında ve San Giuliano Kilisesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chiesa di San Pietro ile 4,4 mi (7,1 km) ve San Pietro extra Moenia ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Yerel mutfak alanında uzman olan La Rotonda yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

24 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için hızlı giriş, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x