Hotel Paradis Park

Costa Del Maresme, Pineda de Mar
Hotel Paradis Park Genel
Hotel Paradis Park Genel
Hotel Paradis Park Genel
Hotel Paradis Park Genel
Hotel Paradis Park Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Hotel Paradis Park
Rambla de Catalunya 40 Costa Del Maresme, Pineda de Mar

Hotel Paradis Park misafirlere Pineda de Mar bölgesinde, plaj yakınında, Pescadors Beach ve La Riera Beach ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lloret de Mar Plajı ile 15,9 mi (25,5 km) ve Pineda de Mar Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Hotel Paradis Park yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 65 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x