Hotel Panoramico

Salento Yarımadası (bölge), Castro
Hotel Panoramico Genel
Hotel Panoramico Genel
Hotel Panoramico Öne Çıkan Resim
Hotel Panoramico Dış Mekan
Hotel Panoramico Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel Panoramico
Via Panoramica 100 Salento Yarımadası (bölge), Castro

Hotel Panoramico misafirlere Castro bölgesinde, plaj yakınında, Castro Marinası ve Delizie in Contea ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Diocesi di Castro di Puglia Piskoposluk Kilisesi ile 1 mi (1,5 km) ve Artefatto - L'idea in Terracotta ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Ristorante Panoramico restoranı ideal, bu restoran İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

30 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x