Hotel Pankaj

Palayam
Hotel Pankaj Öne Çıkan Resim
Hotel Pankaj Oda Manzaraları
Hotel Pankaj Konum Öne Çıkanlar
Hotel Pankaj Dış Mekanlar
Hotel Pankaj Oda
Image More +3 fotoğraf
Hotel Pankaj
P.B. No. 110, M.G. Road Opposite Government Secretariat , Palayam

Hotel Pankaj size Thiruvananthapuram merkezinde, Trivandrum Sekreterliği ile 5 dakika yürüyüş ve Megalithic Dolmens of Marayur ile 10 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shri Padmanabhaswamy Tapınağı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Kovalam Plajı ile 9,2 mi (14,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

50 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (Executive)
Room
Executive Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Executive Süit, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Süit, 1 Çift Kişilik Yatak (Pankaj)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x