Hotel Palwa

Negros Adası, Dumaguete
Hotel Palwa Genel
Hotel Palwa Genel
Hotel Palwa Öne Çıkan Resim
Hotel Palwa Dış Mekan
Hotel Palwa Yerinde Yemek
Image More +27 fotoğraf
Hotel Palwa
Dr. V. Locsin St. corner Real St. Negros Adası, Dumaguete

Dumaguete bölgesindeki Hotel Palwa konaklamanızda, Silliman Üniversitesi Ana Kampüsü ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Rizal Boulevard ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Çan Kulesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Negros Convention Center ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Sylvias Cafe restoranı Filipin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere her gün ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 38 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi istek üzerine hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Honeymoon Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x