HOTEL PALMA - Sunny Beach

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach
HOTEL PALMA - Sunny Beach Genel
HOTEL PALMA - Sunny Beach Genel
HOTEL PALMA - Sunny Beach Genel
HOTEL PALMA - Sunny Beach Genel
HOTEL PALMA - Sunny Beach Genel
Image More +128 fotoğraf
HOTEL PALMA - Sunny Beach
Parva Str. Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Sunny Beach

HOTEL PALMA - Sunny Beach misafirlere Sunny Beach (Chaika) bölgesinde, Platinum Casino Kumarhanesi ve Güneşli Sahil ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Action Aquapark su parkı ile 0,6 mi (1 km) ve The Bridge - Sunny Beach ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda HOTEL PALMA - Sunny Beach misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 80 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Apart Daire
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x