Hotel Palma de Mallorca

La Aguada
Hotel Palma de Mallorca Genel
Hotel Palma de Mallorca Genel
Hotel Palma de Mallorca Genel
Hotel Palma de Mallorca Öne Çıkan Resim
Hotel Palma de Mallorca Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Hotel Palma de Mallorca
Avenida Costanera y Avenida Falco , La Aguada

Hotel Palma de Mallorca konaklamanızda La Paloma bölgesinde, plaj yakınında, Aguada Plajı yakınında ve Eski Tren İstasyonu ile 3 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel La Paloma Limanı ile 2,1 km (1,3 mi) ve Andresito Belediye Stadyumu ile 2,1 km (1,3 mi) mesafede.

Restoranda Hotel Palma de Mallorca misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için 33 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kapalı havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x