Hotel Palm Beach

Pointe-Noire
Hotel Palm Beach Genel
Hotel Palm Beach Genel
Hotel Palm Beach Genel
Hotel Palm Beach Genel
Hotel Palm Beach Genel
Image More +27 fotoğraf
Hotel Palm Beach
Côte Sauvage , Pointe-Noire

Hotel Palm Beach misafirlere Pointe-Noire bölgesinde, plaj yakınında, Pointe Noire Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Gare de Pointe Noire Meydanı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Consulate General of France ile 0,8 mi (1,3 km) ve Casino Golden city ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 50 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı
Room
Oda, Bağlantılı Odalar

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x