Hotel Palacio Garvey

Batı Endülüs, Jerez de la Frontera
Hotel Palacio Garvey Genel
Hotel Palacio Garvey Genel
Hotel Palacio Garvey Genel
Hotel Palacio Garvey Dış Mekan
Hotel Palacio Garvey Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hotel Palacio Garvey
Tornería, 24 Batı Endülüs, Jerez de la Frontera

Hotel Palacio Garvey misafirlere Jerez de la Frontera (Jerez de la Frontera Eski Kent Bölgesi) bölgesinde, San Dionisio Kilisesi ve St. Peter's Church ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jerez Parkuru Hipodromu ile 13,2 mi (21,3 km) ve Deniz İstasyonu Rota ile 15 mi (24,2 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Restaurant La Condesa restoranı ideal, bu restoran Akdeniz mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x