Hotel Palacio de Úbeda 5 G.L.

Doğu Endülüs, Ubeda
Hotel Palacio de Úbeda 5 G.L. Genel
Hotel Palacio de Úbeda 5 G.L. Genel
Hotel Palacio de Úbeda 5 G.L. Genel
Hotel Palacio de Úbeda 5 G.L. Genel
Hotel Palacio de Úbeda 5 G.L. Genel
Image More +68 fotoğraf
Hotel Palacio de Úbeda 5 G.L.
Juan Pasquau, 4 Doğu Endülüs, Ubeda

Hotel Palacio de Úbeda 5 G.L. konaklamanızda, Ubeda merkezinde, Agua Sinagogu ve Endülüs Sanat Evi Müzesi ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel San Pablo Kilisesi ile 0,4 km ve El Salvador Viewpoint ile 1,1 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve plazma televizyon olan 37 ayrı ayrı döşenmiş odadan birinde kalabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 6 toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Doble
Doble Superior Deluxe (Para 2)
Junior
Junior Suite (Para 2)
Doble
Doble Familiar Deluxe (2 adultos 1 nino)
Doble
Doble Familiar Deluxe (3 adultos)
Junior
Junior Suite Familiar (2 adultos 1 niño)
Junior
Junior Suite Familiar (3 adultos)
Premium
Premium Süit
Luxury
Luxury Süit
Presidential
Presidential Süit
Premium
Premium Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x