Hotel Palacio de Cristal

Costa Verde, Burela
Hotel Palacio de Cristal Genel
Hotel Palacio de Cristal Genel
Hotel Palacio de Cristal Öne Çıkan Resim
Hotel Palacio de Cristal Dış Mekan
Hotel Palacio de Cristal İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Palacio de Cristal
Avda. Arcadio Pardiñas, 154 Costa Verde, Burela

Burela bölgesindeki Hotel Palacio de Cristal misafirlere deniz kıyısında, Paseo Dos Namorados Ulusal Ormanı ve Fazouro Castro ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Provincial do Mar Müzesi ile 11,5 km (7,1 mil) ve San Cibrao Deniz Feneri ile 12,2 km (7,6 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 29 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x