Hotel Pal Cozumel

Yucatan Yarımadası, San Miguel
Hotel Pal Cozumel Öne Çıkan Resim
Hotel Pal Cozumel Dış Mekan
Hotel Pal Cozumel İç Mekan
Hotel Pal Cozumel Kahvaltı
Hotel Pal Cozumel Oda Manzaraları
Image More +30 fotoğraf
Hotel Pal Cozumel
15A Avenida Sur 106, Centro Entre Benito Juarez y 1 Era Sur Yucatan Yarımadası, San Miguel

Hotel Pal Cozumel Cozumel merkezinde, Benito Juarez Parkı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Cozumel Denizcilik Terminali ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire La Isla de Cozumel Müzesi ile 0,7 km (0,5 mil) ve Villa Blanca Mercan Adası ile 3,6 km (2,3 mil) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 12 ayrı ayrı döşenmiş odası mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Economy Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x