Hotel Pachá Anexo

Kuzeybatı Bölgesi, Salta
Hotel Pachá Anexo Öne Çıkan Resim
Hotel Pachá Anexo Dış Mekan
Hotel Pachá Anexo Dış Mekan
Hotel Pachá Anexo Dış Mekan
Hotel Pachá Anexo Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Pachá Anexo
Av. Entre Ríos 454 Kuzeybatı Bölgesi, Salta

Hotel Pachá Anexo misafirlere Salta merkezinde, Valle de Lerma yakınında ve Guemes Meydanı ile yürüyerek 5 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Palacio Legislativo ile 0,3 mi (0,4 km) ve Tren a las Nubes turistik tren seferi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Hotel Pachá Anexo misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 12 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x