Hotel Pace

Cilento (bölge), Laura
Hotel Pace Genel
Hotel Pace Öne Çıkan Resim
Hotel Pace Dış Mekan
Hotel Pace Dış Mekan
Hotel Pace Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel Pace
Via Laura Mare,19 Cilento (bölge), Laura

Capaccio-Paestum bölgesindeki Hotel Pace misafirlere deniz kıyısında, Bowling Gregorio ve Paestum Ulusal Arkeoloji Müzesi 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Paestum Arkeoloji Parkı ile 2,8 mi (4,4 km) ve Temple of Athena ile 2,8 mi (4,4 km) mesafede.

Hotel Pace misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 33 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x