Hotel Pabst

Weser-ems, Juist
Hotel Pabst Genel
Hotel Pabst Genel
Hotel Pabst Genel
Hotel Pabst Genel
Hotel Pabst Genel
Image More +43 fotoğraf
Hotel Pabst
Strandstraße 15 Weser-ems, Juist

Hotel Pabst misafirlere Juist bölgesinde, plaj yakınında, Juist Tourist Office ve Kurplatz yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Aşağı Saksonya Wadden Denizi Ulusal Parkı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Juist Plajı ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunan 56 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz, spa küveti ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Süit
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x