Hotel Orosol

Sant Antoni de Portmany
Hotel Orosol Genel
Hotel Orosol Öne Çıkan Resim
Hotel Orosol Dış Mekan
Hotel Orosol Dış Mekan
Hotel Orosol Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Hotel Orosol
Cami General, 1 , Sant Antoni de Portmany

Hotel Orosol size Sant Antoni de Portmany merkezinde, San Antonio Kilisesi ile 3 dakika yürüyüş ve Columbus Yumurtası ile 5 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel İbiza Limanı ile 10,3 mi (16,7 km) ve Playa de Talamanca ile 11 mi (17,7 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca hafif yemek büfesi/şarküteri mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 63 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Family
Family Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family İki Ayrı Yataklı Oda, Bağlantılı Odalar
Tek
Tek Kişilik Oda
Romantic
Romantic Süit, Sıcak Su Havuzu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x