Hotel Omuhipiti

Mozambik Adası
Hotel Omuhipiti Genel
Hotel Omuhipiti Genel
Hotel Omuhipiti Genel
Hotel Omuhipiti Genel
Hotel Omuhipiti Genel
Image More +59 fotoğraf
Hotel Omuhipiti
MOZAMBIQUE ISLAND , Mozambik Adası

Hotel Omuhipiti konaklamanızda, Mozambik Adası merkezinde, BIM yakınında ve Colonial Administration Offices ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Hindu Temple ile 0,1 km ve Mosque ile 0,1 km mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 7.00 ve 10.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 21 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Süit
Room
Süit (Master)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x