Hotel Omnubo Collection

Saint-Mars-la-Reorthe
Hotel Omnubo Collection Genel
Hotel Omnubo Collection Genel
Hotel Omnubo Collection Öne Çıkan Resim
Hotel Omnubo Collection Dış Mekan
Hotel Omnubo Collection Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Hotel Omnubo Collection
1 Rue des Rochettes , Saint-Mars-la-Reorthe

Saint-Mars-la-Réorthe bölgesindeki Hotel Omnubo Collection konaklamanızda Savonnerie des Collines ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Le Grand Parc du Puy du Fou ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Loire Vadisi ile 9,1 mi (14,6 km) ve Puy du Fou ile 3,2 mi (5,2 km) mesafede.

Bistronôm, Hotel Omnubo Collection misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve düz ekran televizyon bulunan 40 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve canlı bitki duvarı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, Balkon
Junior
Junior Süit (avec Spa)
Classic
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Chambre
Chambre Double Deluxe Bien-Être

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x