Hotel Olympica

Güney İsviçre, Gamsen
Hotel Olympica Genel
Hotel Olympica Genel
Hotel Olympica Genel
Hotel Olympica Genel
Hotel Olympica Genel
Image More +37 fotoğraf
Hotel Olympica
Industriestraße 94 Güney İsviçre, Gamsen

Brig bölgesindeki Hotel Olympica konaklamanızda Brigerbad Termal Havuzları ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Chanton Şaraphanesi ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu aile dostu otel Stockalper Sarayı ile 2,8 mi (4,5 km) ve Rosswald ile 4,4 mi (7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna, 24 saat açık spor salonu ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda (3 Adults)
Family
Family Oda (4 Adults)
Family
Family Oda (5 Adults)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x