Hotel Olimpia

Apennine Mountains, Scurcola Marsicana
Hotel Olimpia Genel
Hotel Olimpia Genel
Hotel Olimpia Öne Çıkan Resim
Hotel Olimpia Kahvaltı
Hotel Olimpia Yerinde Yemek
Image More +32 fotoğraf
Hotel Olimpia
Via Tiburtina Valeria Apennine Mountains, Scurcola Marsicana

Scurcola Marsicana bölgesindeki Hotel Olimpia konaklamanızda, Jama Masjid ve Riserva Naturale Zompo lo Schioppo ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu küçük otel Campo Felice ile 31,7 mi (51 km) ve Tagliacozzo ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Pizza alanında uzman olan Il Ristorantino yemek servisi için ideal, bu küçük otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 76 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Bu küçük otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Basic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x