Hotel Oleander

Playa de Palma
Hotel Oleander Genel
Hotel Oleander Genel
Hotel Oleander Öne Çıkan Resim
Hotel Oleander Dış Mekan
Hotel Oleander Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
Hotel Oleander
C/ Acaia, 12 Palma de Mallorca , Playa de Palma

Hotel Oleander konaklamanızda Palma de Mallorca bölgesinde, Aqualand El Arenal Su Parkı ile 6,6 km (4,1 mi) ve Palmalı Santa Maria Katedrali ile 11,7 km (7,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Fundacion Juan March ile 11,9 km (7,4 mil) ve La Rambla ile 11,9 km (7,4 mil) mesafede.

Restoranda Hotel Oleander misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 273 klimalı odada minibar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon (2 adults + 1 child)
Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x