Hotel Odysseas

Thrace, Polichrono
Hotel Odysseas Öne Çıkan Resim
Hotel Odysseas Dış Mekan
Hotel Odysseas Dış Mekan
Hotel Odysseas Dış Mekan
Hotel Odysseas Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Hotel Odysseas
Polichrono Thrace, Polichrono

Hotel Odysseas misafirlere Kassandra bölgesinde, plaj yakınında ve Chaniotis Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pefkochori İskelesi ile 5,1 mi (8,2 km) ve Kalithea Plajı ile 7,4 mi (12 km) mesafede.

Hotel Odysseas misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 37 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spa küveti, sauna ve sezonluk açık havuz dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Balkon
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x