Hotel Obaga Blanca

Grandvalira, Prats
Hotel Obaga Blanca Genel
Hotel Obaga Blanca Öne Çıkan Resim
Hotel Obaga Blanca Dış Mekan
Hotel Obaga Blanca Dış Mekan
Hotel Obaga Blanca Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Hotel Obaga Blanca
Carretera Del Forn S/n Grandvalira, Prats

Hotel Obaga Blanca misafirlere Canillo bölgesinde, kayak pistlerinin yakınında, Grandvalira Kayak Alanı yakınında ve Motorcycle Museum ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel TSD4 Portella Kayak Telferiği ile 1,6 mi (2,6 km) ve Palau de Gel ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

28 odada DVD oynatıcı ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı vardır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Suite for 2 adults and 2 children
Room
Standard Suite for 2 people
Room
Standard Suite for 3 people
Room
Standard Suite for 2 adults and 1 child

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x