Hotel Oasis

Nice Semti, Nice
Hotel Oasis Genel
Hotel Oasis Genel
Hotel Oasis Öne Çıkan Resim
Hotel Oasis Dış Mekan
Hotel Oasis Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Hotel Oasis
23 Rue Gounod Nice Semti, Nice

Hotel Oasis misafirlere Nice (Nice Kent Merkezi) bölgesinde, Promenade des Anglais ve Clinique Saint Antoine ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Massena Meydanı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Monte Carlo Formula 1 Parkuru ile 14,3 mi (23,1 km) mesafede.

L'Oasis Gourmet, Hotel Oasis misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

34 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Classic
Classic Oda, Balkon
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Junior
Junior Süit
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x