Hotel Notre- Dame de France

Midi-pyrenees (orta Pireneler), Lourdes
Hotel Notre- Dame de France Genel
Hotel Notre- Dame de France Genel
Hotel Notre- Dame de France Öne Çıkan Resim
Hotel Notre- Dame de France Dış Mekan
Hotel Notre- Dame de France Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel Notre- Dame de France
8 AV. PEYRAMALE Midi-pyrenees (orta Pireneler), Lourdes

Lourdes bölgesindeki Hotel Notre- Dame de France konaklamanızda, Lourdes Bal Mumu Müzesi ve Porte St-Joseph ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Tespih Çeken Hz. Meryem Bazilikası ile 0,8 mi (1,3 km) ve Massabielle Grottosu ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin Fransız mutfağı alanında uzman restoranı Notre Dame de France misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 75 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x