Hotel NNP Grand

Rameshwaram
Hotel NNP Grand Genel
Hotel NNP Grand Öne Çıkan Resim
Hotel NNP Grand Dış Mekan
Hotel NNP Grand Dış Mekan
Hotel NNP Grand İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Hotel NNP Grand
12/11 Thulasi Bava Mada Street Near Fivefaced Hanuman Temple , Rameshwaram

Rameshwaram bölgesindeki Hotel NNP Grand konaklamanızda, Sri Ramar Theertham ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Arulmigu Ramanatha Swami Tapınağı ile 11 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nambu Nayagiamman Temple ile 0,9 mi (1,4 km) ve Jada Tirtham ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimiz için 25 klimalı odada şömine ve LED televizyon vardır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x