Hotel Nimma

Betuwe, Nijmegen
Hotel Nimma Genel
Hotel Nimma Genel
Hotel Nimma Genel
Hotel Nimma Öne Çıkan Resim
Hotel Nimma İç Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel Nimma
Weurtseweg 478 Betuwe, Nijmegen

Hotel Nimma misafirlere Nijmegen bölgesinde, iş merkezinde, Doornroosje ve muZIEum 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St Stevenskerk ile 1,5 mi (2,4 km) ve Waag ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Hotel Nimma misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli paket kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Nimma
Nimma Cozy
Nimma
Nimma Family
Nimma
Nimma Friends
Room
Nimma Comfort
Room
Nimma Stay

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x