Hotel Nikko Alivila

Okinawa Batı Sahili, Yomitan
Hotel Nikko Alivila Genel
Hotel Nikko Alivila Genel
Hotel Nikko Alivila Genel
Hotel Nikko Alivila Genel
Hotel Nikko Alivila Genel
Image More +83 fotoğraf
Hotel Nikko Alivila
600 Gima Yomitan Son Nakagami District Okinawa Batı Sahili, Yomitan

Hotel Nikko Alivila konaklamanızda Yomitan bölgesinde, Zanpa Burnu ile 3,7 km (2,3 mi) ve Cape Maeda ile 9,6 km (5,9 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4,5 yıldızlı otel Mavi Mağara ile 9,9 km ve American Village Pazarı ile 15,3 km mesafede.

Modern Avrupa mutfağı seven misafirler için Brasserie Verdemar ideal; otelde yemek servisi yapan 5 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 397 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Kapalı havuz, açık tenis kortu ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Koloniyel stili otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Yomitan bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3186 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Premier
Premier İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Köşe (Ocean View)
Luxury
Luxury İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Köşe (Ocean View)
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı (Top Floor)
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Room
Süit, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı (Alivila)
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez, Okyanus Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez (Top Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x