Hotel Nicte Ha Tulum

Yucatan Yarımadası, Tulum
Hotel Nicte Ha Tulum Genel
Hotel Nicte Ha Tulum Genel
Hotel Nicte Ha Tulum Genel
Hotel Nicte Ha Tulum Öne Çıkan Resim
Hotel Nicte Ha Tulum Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Hotel Nicte Ha Tulum
Sol Oriente Mza 19 Lt. 13, , between Satelite and Geminis sur Yucatan Yarımadası, Tulum

Hotel Nicte Ha Tulum misafirlere Tulum merkezinde, Dos Aguas Park ve Tulum Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Tulum Plajı ile 3,7 mi (5,9 km) ve Tulum Mayan Harabeleri ile 4,2 mi (6,8 km) mesafede.

Hotel Nicte Ha Tulum misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dört Kişilik Oda, Banyolu/Duşlu, Zemin Kat
Basic
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x