Hotel Naveen

Hubli
Hotel Naveen Öne Çıkan Resim
Hotel Naveen Dış Mekan
Hotel Naveen İç Mekan
Hotel Naveen Yerinde Yemek
Hotel Naveen Yerinde Yemek
Image More +26 fotoğraf
Hotel Naveen
Unkal Lake opp to RNS Motors, PB road. , Hubli

Hubli bölgesindeki Hotel Naveen misafirlere bölge parkında, Unakal Lake ve ISKCON Sri Krishna Balarama Temple ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Karnataka Tıp Bilimleri Enstitüsü ile 3,2 mi (5,1 km) ve İndira Gandhi Sera Bahçesi ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

92 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Premier İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı, Göl Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x