Hotel Natura Club & Spa

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Vlassada
Hotel Natura Club & Spa Öne Çıkan Resim
Hotel Natura Club & Spa Dış Mekan
Hotel Natura Club & Spa Dış Mekan
Hotel Natura Club & Spa Dış Mekan
Hotel Natura Club & Spa Kahvaltı
Image More +59 fotoğraf
Hotel Natura Club & Spa
Agiannakis Kalo Nero Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Vlassada

Trifylia bölgesindeki Hotel Natura Club & Spa misafirlere deniz kıyısında, Kalo Nero Plajı ve Kyparissia Kalesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Peristeria Miken Dönemi Gömütü ile 12,7 km ve Kaiafa Gölü ile 21,7 km mesafede.

Restoranda Hotel Natura Club & Spa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 33 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, ütü/ütü masası istenebilir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz vardır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve valiz dolabı mevcuttur. Trifylia bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2153 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Executive
Executive Süit, Deniz Manzaralı
Luxury
Luxury Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x