Hotel National Park

Valtelline Vadisi, Italian Alps
Hotel National Park Genel
Hotel National Park Genel
Hotel National Park Öne Çıkan Resim
Hotel National Park Dış Mekan
Hotel National Park Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Hotel National Park
Via Presura 1/A Isolaccia Valtelline Vadisi, Italian Alps

Valdidentro bölgesindeki Hotel National Park konaklamanızda, Bormio Kayak Alanı yakınında ve Scuola Italiana Sci Valdidentro ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Bromio Termal Kaplıcaları ile 4,8 mi (7,7 km) ve Livigno Kayak Merkezi ile 17,7 mi (28,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

54 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Oda ( 6 pax)
Room
Oda (8 PAX)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x