Hotel National Bern

Batı İsviçre, Mattenhof-Weissenbühl
Hotel National Bern Genel
Hotel National Bern Öne Çıkan Resim
Hotel National Bern İç Mekan
Hotel National Bern Kahvaltı
Hotel National Bern Yerinde Yemek
Image More +51 fotoğraf
Hotel National Bern
Hirschengraben 24 Batı İsviçre, Mattenhof-Weissenbühl

Hotel National Bern misafirlere Bern (Monbijou) bölgesinde, Church of the Holy Ghost ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Bundeshäuser ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Stade de Suisse Wankdorf ile 2,4 mi (3,9 km) ve Gardens ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Hotel National Bern misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz kontinental kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 7.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 45 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda (External Private Bathroom)
Economy
Economy İki Ayrı Yataklı Oda (External Private Bathroom)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x