Hotel NAT Piwniczna Zdrój

Piwniczna-Zdroj
Hotel NAT Piwniczna Zdrój Genel
Hotel NAT Piwniczna Zdrój Genel
Hotel NAT Piwniczna Zdrój Genel
Hotel NAT Piwniczna Zdrój Genel
Hotel NAT Piwniczna Zdrój Genel
Image More +43 fotoğraf
Hotel NAT Piwniczna Zdrój
Kosarzyska 1 , Piwniczna-Zdroj

Piwniczna-Zdroj bölgesindeki Hotel NAT Piwniczna Zdrój misafirlere dağda, Tatra Dağları (bölge) ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Wooden Tserkvas of the Carpathian Region in Poland and Ukraine ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel wyciąg krzesełkowy ile 7,8 mi (12,6 km) ve Muszyna-Wierchomla Ski Lift ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 48 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sağlık kulübü, kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Havuz Kullanımı, Dağ Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak (with Extrabed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x