Hotel Muq

Isan, Mukdahan
Hotel Muq Genel
Hotel Muq Genel
Hotel Muq Genel
Hotel Muq Genel
Hotel Muq Genel
Image More +40 fotoğraf
Hotel Muq
33/333 Chayangkoon Kor Road Isan, Mukdahan

Hotel Muq size Mukdahan merkezinde, Mukdahan Municipal Park ve Mukdahan Bölge Mahkemesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Wat Phra That Phanom ile 32,2 mi (51,9 km) ve Wat Pa Silawiwet ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 65 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Banyolu/Duşlu
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Executive Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x