Hotel Munsch

Alsace Wine Route, Saint-Hippolyte
Hotel Munsch Genel
Hotel Munsch Genel
Hotel Munsch Genel
Hotel Munsch Genel
Hotel Munsch Öne Çıkan Resim
Image More +37 fotoğraf
Hotel Munsch
16 Route Du Vin Alsace Wine Route, Saint-Hippolyte

Saint-Hippolyte bölgesindeki Hotel Munsch misafirlere kırsal bölgede, Vosges Mountains ve Ballons des Vosges Nature Park ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Colmar Noel Pazarı ile 12,6 mi (20,3 km) ve Küçük Venedik ile 14,5 mi (23,4 km) mesafede.

Otelin restoranı Aux Ducs De Lorraine misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 40 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler bitişik şaraphane gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Resort Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Junior
Junior Süit (2 persons)
Romantic
Romantic Süit (3 persons)
Standard
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Balkon
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x