Hotel Mukhum International

Katmandu Vadisi, Gokarneshwar
Hotel Mukhum International Genel
Hotel Mukhum International Genel
Hotel Mukhum International Genel
Hotel Mukhum International Genel
Hotel Mukhum International Genel
Image More +77 fotoğraf
Hotel Mukhum International
Boudha-6 Simaltar Katmandu Vadisi, Gokarneshwar

Gokarneshwar bölgesindeki Hotel Mukhum International konaklamanızda, Bodhnath Stupa ve Shechen Tennyi Dargyeling Gompa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Boudhanath ile 1 mi (1,6 km) ve Pashupatinath Tapınağı ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

33 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x