Hotel MS Amaragua

Batı Endülüs, Torremolinos
Hotel MS Amaragua Genel
Hotel MS Amaragua Genel
Hotel MS Amaragua Öne Çıkan Resim
Hotel MS Amaragua Dış Mekan
Hotel MS Amaragua Dış Mekan
Image More +90 fotoğraf
Hotel MS Amaragua
Calle de los Nidos, 23 Batı Endülüs, Torremolinos

Hotel MS Amaragua size Torremolinos (Carihuela) bölgesinde, La Carihuela ve El Saltillo Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Malaga Limanı ile 11,1 mi (17,9 km) ve Los Boliches Plajı ile 13,3 mi (21,4 km) mesafede.

Akşam yemeği için otelin restoranı Mediterraneo ideal, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 275 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Torremolinos bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 12917 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Kısmi Deniz Manzarası (2 pax)
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (2 pax)
Elite
Elite Tek Büyük Yataklı Oda (2 pax)
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Teras, Deniz Manzaralı (2 pax)
Junior
Junior Süit (2 pax)
Süit
Süit (2 pax)
Luxury
Luxury Süit (2 pax)
Tek
Tek Kişilik Oda
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda (1 pax)
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Teras (1 pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x