Hotel Mountain Paradise

Güney İsviçre, Zermatt
Hotel Mountain Paradise Genel
Hotel Mountain Paradise Genel
Hotel Mountain Paradise Öne Çıkan Resim
Hotel Mountain Paradise Dış Mekan
Hotel Mountain Paradise Dış Mekan
Image More +81 fotoğraf
Hotel Mountain Paradise
Schluhmattstrasse 130 Güney İsviçre, Zermatt

Hotel Mountain Paradise misafirlere Zermatt bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Zermatt-Matterhorn Kayak Merkezi Cenneti ile Zermatt - Furi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Zermatt-Furi Teleferiği ile 0,1 mi (0,1 km) ve Matterhorn glacier paradise ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Burası kayak tutkunu misafirlerimiz için adeta bir cennet ama kayak yapmayan misafirler için de sauna mevcut. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve piknik alanı vardır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Süd Matterhorn Blick)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Nord)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Chalet Style mit Matterhornblick)
Ortak
Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x