Hotel Mount View

Kuzey Himalaya, Dalhousie
Hotel Mount View Genel
Hotel Mount View Genel
Hotel Mount View Genel
Hotel Mount View Genel
Hotel Mount View Genel
Image More +39 fotoğraf
Hotel Mount View
Club Road Kuzey Himalaya, Dalhousie

Dalhousie bölgesindeki Hotel Mount View konaklamanızda, Subhash Baoli ve Moti Tibba ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Norwood Paramdham ile 0,2 mi (0,2 km) ve Gandhi Chowk Pazarı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 88 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dalhousie bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4500 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premier
Premier Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x