Hôtel Moulin de Val de Seugne

Poitou-charentes, Mosnac
Hôtel Moulin de Val de Seugne Genel
Hôtel Moulin de Val de Seugne Genel
Hôtel Moulin de Val de Seugne Genel
Hôtel Moulin de Val de Seugne Genel
Hôtel Moulin de Val de Seugne Öne Çıkan Resim
Image More +55 fotoğraf
Hôtel Moulin de Val de Seugne
Lieu Dit Marcouze Poitou-charentes, Mosnac

Mosnac bölgesindeki Hôtel Moulin de Val de Seugne misafirlere nehir üzerinde, Plassac Kalesi ve Les Antilles de Jonzac ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jonzac Kumarhanesi ile 6,6 mi (10,6 km) ve Le Château des Énigmes Tema Parkı ile 6,9 mi (11,1 km) mesafede.

Otelin restoranı Moulin du Val de Seugne misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Junior
Junior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x