Hotel MOTTO

Bucklige Welt, Viyana
Hotel MOTTO Genel
Hotel MOTTO Genel
Hotel MOTTO Genel
Hotel MOTTO Genel
Hotel MOTTO Genel
Image More +61 fotoğraf
Hotel MOTTO
Mariahilfer Strasse 71A Eingang: Schadekgasse 20 Bucklige Welt, Viyana

Hotel MOTTO konaklamanızda Viyana merkezinde, Naschmarkt ve Viyana Devlet Operası ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Hofburg (Imperial Sarayı) ile 2 km ve Vienna Noel Pazarı ile 2,3 km mesafede.

Chez Bernard Hotel MOTTO misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 11.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

91 odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu Barok stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Stüdyo Süit
Deluxe
Deluxe Oda (DE LUXE)
Superior
Superior Oda (CHIC)
Standard
Standard Oda (PETIT)
Deluxe
Deluxe Oda (ART DELUXE)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x