Hotel Morinokaze Ousyuku

Tohoku, Shizukuishi
Hotel Morinokaze Ousyuku Genel
Hotel Morinokaze Ousyuku Öne Çıkan Resim
Hotel Morinokaze Ousyuku İç Mekan
Hotel Morinokaze Ousyuku İç Mekan
Hotel Morinokaze Ousyuku Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Hotel Morinokaze Ousyuku
10-64-1 Oushuku Iwate-gun Tohoku, Shizukuishi

Shizukuishi bölgesindeki Hotel Morinokaze Ousyuku konaklamanızda Kenji World ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Gosho Gölü Taşıt Parkı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu spa olan otel Gosho Gölü Parkı Family Land ile 2,8 mi (4,5 km) ve Tsunagi Onsen ile 6,4 mi (10,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 228 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Kaplıca, sauna ve karaoke gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda, Sigara İçilmez
Room
Traditional Oda, Sigara İçilebilir
Room
Oda, Sigara İçilmez, Ek Bina (Japanese Western Style, Open-air bath)
Room
Oda, Sigara İçilmez, Ek Bina (Japanese Western Style, Open-air Bath)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x