Hotel Morea

Osrednjeslovenska, Ljubljana
Hotel Morea Öne Çıkan Resim
Hotel Morea Dış Mekan
Hotel Morea İç Mekan
Hotel Morea İç Mekan
Hotel Morea Şaraphane
Image More +27 fotoğraf
Hotel Morea
Celovška cesta 462 Osrednjeslovenska, Ljubljana

Hotel Morea misafirlere Ljubljana bölgesinde, havaalanı yakınında ve Aleja ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tivoli Hall ile 3,4 mi (5,4 km) ve Museum of Contemporary History of Slovenia ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x