Hotel Morazul

Bogota
Hotel Morazul Öne Çıkan Resim
Hotel Morazul Dış Mekan
Hotel Morazul Dış Mekan
Hotel Morazul Dış Mekan
Hotel Morazul İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
Hotel Morazul
Carrera 20A No. 74-69 barrio San Felipe , Bogota

Hotel Morazul misafirlere Bogotá (Barrios Unidos) bölgesinde, Unilago Alışveriş Merkezi ve Av. Chile Alışveriş Merkezi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Park 93 ile 1,9 mi (3,1 km) ve Bogotá ABD Elçiliği ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 14 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Otelden havaalanına transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x