Hotel Moorhof

Lower Bavaria (aşağı Bavyera), Neuschoenau
Hotel Moorhof Öne Çıkan Resim
Hotel Moorhof Dış Mekan
Hotel Moorhof Dış Mekan
Hotel Moorhof Dış Mekan
Hotel Moorhof Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Moorhof
Schönauerstrasse 42 Lower Bavaria (aşağı Bavyera), Neuschoenau

Hotel Moorhof misafirlere Neuschoenau bölgesinde, milli parkta, Bavarian Forest Nature Park yakınında ve Bavyera Ormanları Ulusal Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel St. Oswald Orman Tarihi Müzesi ile 2,2 mi (3,5 km) ve Tier- Freigelände im Nationalparkzentrum Lusen Hayvanat Bahçesi ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x